Istanbulski velikan održao sastanak sa Džekom?
Foto: EPA

Bešiktaš želi bh. napadača

Istanbulski velikan održao sastanak sa Džekom?

M. Šljivak

Nakon Miralema Pjanića još jedan bh. fudbaler bi mogao napustiti Romu u ljetnom prelaznom roku.

Kapiten nacionalnog tima Bosne i Hercegovine Edin Džeko na pragu je odlaska s Olimpica, a karijeru bi 30-godišnji napadač mogao nastaviti u Turskoj.

Turski velikani Galatasaray i Bešiktaš su zainteresovani za dovođenje Edina, a korak ispred je za sada aktuelni šampion Bešiktaš.

Rukovodstvo istanbulskog kluba je već obavilo pregovore s Džekom. Izrazili su želju da ga dovedu u svoje redove i navodno su mu ponudili izuzetno dobre uslove.

Džeko je prošlog ljeta stigao u Romu iz Manchester Cityja. Međutim, nezadovoljstvo rukovodstva i navijača ga ozbiljno tjera na razmišljanje o odlasku, pa bismo Džeku od naredne sezone mogli gledati u Superligi.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi