Iz Dinama jasni: Hodžić nije na prodaju!

Oglasio se direktor kluba

Iz Dinama jasni: Hodžić nije na prodaju!

Tomislav Svetina, glavni direktor GNK Dinamo, kategorički je odbacio navode da će Armin Hodžić napustiti Maksimir. 

Turski mediji su prije nekoliko dana donijeli priču kako bi Armin Hodžić (23) mogao napustiti Dinamo i preseliti u Konyaspor, ukoliko se klubovi dogovore, a to su potkrijepili i izjavom bh. napadača. Ukoliko, naravno, nije izmišljena. 

"Moj reprezentativni saigrač Riad Bajić me nazvao i rekao da je razgovarao s trenerom, da me on prati i da bi me volio dovesti. Bio sam jako sretan, igrati protiv velikih istanbulskih klubova je velika stvar. Bajić kaže da mu je tamo sjajno, da je i grad lijep, polaskan sam interesom", kazao je navodno Hodžić.

Ipak, planovi Dinama sa golgeterom i najboljim strijelcem ove sezone su drugačiji. Poslovođa kluba Tomislav Svetina je izjavio kako od Hodžićeve prodaje neće biti ništa. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Hodžić nije na prodaju", kratko je kazao Svetina na pitanje o eventualnom odlasku Hodžića u Tursku. 

Zbog dobrog učinka u ovoj sezoni također se špekuliše kako sjajnog Hodžića u svojim redovima želi vidjeti i Galatasaray. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi