Keane: Nećemo BiH dati ni trunku šanse

Kapiten Irske pred dolazak u Zenicu

Keane: Nećemo BiH dati ni trunku šanse

M. Šljivak

Robbie Keane vjeruje kako će njegova selekcija igrati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

On je irskim medijima obećao žestoku borbu nošen uličnim mentalitetom igrača ove reprezentacije.

"Jednu stvar ću vam reći. Naši igrači će se boriti do zadnje kapi znoja, nećemo Bosni dati ni trunku šanse", rekao je Keane, te je zaprijetio.

"Vidjećete pravi irski mentalitet. Oni će osjetiti svu snagu ekipe koja je odrasla na ulici. Vidjeće žestoke momke, koji su spremni za bitku", prijeti Keane.

Iskusni napadač smatra da njegova selekcija ima veoma dobre šanse za plasman na Evropsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Smatram da su nam šanse za prolaz velike. Važno je da ne primimo gol, a imamo igrače koji će ga zabiti. Postoji pritisak, ali se znamo nositi s njim. Možemo pobijediti BiH, u to nema sumnje. Uvjeren sam u pobjedu", rekao je Keane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.