"Ne znam nikog osim Džeke i Pjanića"

Darren Randolph, golman Irske

"Ne znam nikog osim Džeke i Pjanića"

Midhat Šljivak

Darren Randolph vjerovatno će stajati na golu reprezentacije Irske u mečevima baraža protiv selekcije Bosne i Hercegovine.

Irski novinari su Randolpha ispitivali o mogućim penalima, a čuvar mreže West Hama nije nervozan pred Zenicu.

"Nisam nervozan. Uzbuđen sam kad pomislim da mogu biti junak. Ako bude penala, spreman sam. Smatram da je veći pritisak na izvođaču, nego na golmanu. U svakom slučaju, pogledaću njihove izvođače penala, ali sigurno je da neću vježbati čitavu sedmicu", rekao je Randolph.

Golman West Hama osim Edina Džeke i Miralema Pjanića, ne poznaje mnogo ostatak ekipe.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Sve se može vidjeti na videu sa utakmica. Pripremiću se dobro za sve igrače, pogledaću način na koji igraju, kao što to radimo svi prije bilo koje utakmice", istakao je Randolph.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.