Levante ne zna kako je osvojiti bod na La Rosaledi
Foto: EPA

Primera, 38. kolo

Levante ne zna kako je osvojiti bod na La Rosaledi

E. Škorić

Premijernu utakmicu posljednje, 38. kola španske Primere odigrali su Malaga i Levante u petak navečer, a domaćin je slavio s minimalnih 1:0.

Malagi je ovo bila peta domaća utakmica protiv Levantea i peta pobjeda. Gosti su samo jednom uspjeli zatresti mrežu na La Rosaledi, no ne večeras.

Francisco Portillo je u 60. minuti pogodio s poludistance za konačnih 1:0. Levante nije puno napravio u večerašnjem susretu, a u 85. minuti isključen je Papakouli Diop kod gostiju iz Valencije. 

Ova pobjeda neće Malagi previše značiti, kao ni poraz Malagi, jer je i jednima i drugima Evropa nedostižna, a ostanak u ligi su davno osigurali.  

Potražite više informacija na temu La Liga:

Primera, 38. kolo:
Malaga - Levante 1:0 (Portillo 60)


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti