Misimoviću u Galati presudila žvaka?!

Kako Gheorghe Hagi prosuđuje igrače

Misimoviću u Galati presudila žvaka?!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović prešavši u moskovski Dinamo ponovo se vratio postizanju golova, te pokušava zaboraviti ružnu epizodu iz Galatasaraya.

Trener Galatasaraya Gheroghe Hagi izbacio je Misimovića iz prvog tima istanbulske ekipe, bez nekog pravog razloga, te je reprezentativac BiH bio primoran pronaći novi klub.

"Sve je počelo kada se promijenio trener u Galatasarayu, odnosno kada je Hagi zamijenio Rijkaarda. Prvo sam igrao na lijevoj strani, a onda sam rekao treneru da više mogu pomoći kada sam bliže sredini terena", priča Misimović za Sport Bild.

"Međutim, kada sam se vratio sa okupljanja reprezentacije Bosne i Hercegovine menadžer mi je rekao da sam ispao iz ekipe. Ja ne znam tačno koji je razlog za to, znate li vi?", pitao je Miske novinara Bilda.

"Hagiju je smetalo što tokom utakmice žvačem žvaku i to nije bila šala. To je njemu bio znak da ja nisam za njegovu ekipu. Smiješno...", dodao je Misimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.