"Naše misli su s Torresom"

Diego Simeone zabrinut

"Naše misli su s Torresom"

E. Škorić

Fernando Torres večeras je u meču Deportiva i Atletico Madrida doživio stravičnu povredu.

toU 85. minuti susreta na Riazoru Torres je pao na glavu nakon jednog vazdušnog duela, nakon čega je nastao muk i velika panika. 

U pomoć su španskom napadaču pritrčavali igrači obje ekipe, ali nikome nije bilo jednostavno posmatrati situaciju u kojoj se Torresu doslovno bore za život. Potom je prevezen u bolnicu, ali svi s nestrpljenjem čekaju prve informacije. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Torres je pri svijesti, ima povredu glave. Bili smo jako zabrinuti i nervozni zbog situacije koja se večeras nažalost desila. S klupe sam čuo sudar, bilo je zaista užasno. Naše misli su sa Torresom i želimo da sve bude dobro na kraju", rekao je Simeone.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi