Odegaard gledao budući tim s tribina

Odlazi u Rennes

Odegaard gledao budući tim s tribina

Midhat Šljivak

Martin Odegaard postao je prava senzacija kada je stigao u Real Madrid.

Ovaj 17-godišnjak je tek nedavno upisao prvi start za Kraljeve iz Madrida, a u januarskom prelaznom roku bi norveški fudbaler mogao promijeniti srediti.

Real ga je želi poslati na posudbu, a mladi fudbaler bi ove zime mogao postati igrač francuskog Rennesa.

Da je dogovor o posudbi jako blizu govori i činjenica da je Odegaard gledao Rennes na meču protiv St.Etienna i tako je vjerovatno otkrio novu sredinu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naravno, Real će plaćati većinu njegove plate od oko 100.000 eura sedmično, ali će francuski tim dobiti finu akviziciju u januaru.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi