Safet Sušić seli u Tursku?

Nekadašnji bh. selektor ponovo u Turskoj?

Safet Sušić seli u Tursku?

A. Beganović

Nekadašnji selektor našeg nacionalnog tima Safet Sušić mogao bi svoju trenersku karijeru nastaviti u Turskoj.

Safet Sušić je krajem prošle godine smijenjen sa mjesta selektora našeg nacionalnog tima i od tada je bez posla. No, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba popularni Pape bi mogao preseliti u Tursku, odnosno na klupi Akhisara bi mogao naslijediti legendarnog brazilskog fudbalera Roberta Carlosa.

To nije sve, odnosno u pojedinim turskim medijima se pojavila informacija koja kaže da će predsjednik slavnog Fenerbahčea Aziz Yildirim, ukoliko ostane na čelnom mjestu Fenerbahčea, za trenera dovesti nekadašnjeg bh. selektora.

Podsjetimo, Sušić je već radio u Turskoj i to u Istanbulsporu, Konyasporu, Ankarasporu i Rizesporu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.