Nesuđeni bh. reprezentativac za SportSport.ba

Seferović: Nije moja krivica što nisam zaigrao za BiH

E. Čaušević

Selekcija BiH sutra u Cirihu igra prijateljsku utakmicu protiv domaćina reprezentacije Švicarske.

Napadač reprezentacije Švicarske Haris Seferović za SportSport.ba kazao je da sutra očekuje dobru utakmicu protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Očekujem dobru utakmicu, obje reprezentacije imaju kvaliteta u ekipi i želim da budem jedna dobra utakmica i da bude fer i korektna", rekao je Seferović.

Seferović se prije nekoliko godina povezivao i sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, a za SportSport.ba otkio je zašto nikad nije zaigrao u dresu Zmajeva.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ovo je specijalna utakmica za mene. Moji roditelji su iz BiH i ja sam često dole. Ovo je prijateljska utakmica, biće dobra utakmica i to je najbitnije. Krivica sigurno nije moja što nisam zaigrao za BiH, što nisam dobio poziv i što nisam ništa dobio", dodao je napadač reprezentacije Švicarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi