Sušić: Propali transfer u Inter me pogodio

Bh. reprezentativac za hrvatske medije otkrio

Sušić: Propali transfer u Inter me pogodio

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Tino Sven Sušić se početkom 2015. godine povezivao sa prelaskom u Inter, ali do velikog transfera nikada nije došlo.

Sušić i dalje igra za Hajduk, sa kojim se bori za plasman u grupnu fazu Evropske lige. Bh. fudbaler kaže da više ne razmišlja o Interu, ali da mu nije bilo svejedno kada je transfer propao.

"O transferu ne mislim, više se ne opterećujem. Napatio sam se ove zime, u klubu su mi govorili kako je posao gotov, kako idem u Inter, spominjali neke cifre i onda je odjednom sve stalo, propalo. I pogodilo me, platio sam ceh slabom formom. Zato pustite priče, meni je važno igrati u ovom trenutku za Hajduk, vjerujem i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine", izjavio je Sušić za Jutarnji list.

Tino je kratko prokomentarisao i medijske kritike na račun njegovog oca Seada.

"Taj čovjek se usudio očitati lekciju mom ocu napisavši da i nije bio neki igrač. Ja ga nisam gledao, ali sam se naslušao hvalospjeva na račun talenta mog oca, pa da je i četvrtina bila istinita, to je mnogo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.