Vranješ izazvao skandal zbog sporne fotografije

Morao na razgovor kod direktora

Vranješ izazvao skandal zbog sporne fotografije

Zbog nepromišljenog poteza Ognjen Vranješ se našao u centru pažnje javnosti u Grčkoj, prenosi Gazzeta.gr.

Uoči današnjeg okršaja između AEK-a i Olympiakosa, bh. reprezentativac je na društvenoj mreži Instagram bio postavio fotografiju koja je izazvala burne reakcije i morao ju je vrlo brzo ukloniti sa svog profila. 

Strast pred derbi Vranješ je pokazao tako što je koristio maskotu Eddiea iz grupe Iron Maiden, kako bi pokazao da će Olympiakos biti poražen. To ne bi predstavljalo problem da se na istoj Eddie nije nalazio sa zastavom AEK-a iznad groba. 

Sporna fotografija je izazvala različite reakcije u grčkoj sportskoj javnosti, a iz AEK-a su shvatili da moraju reagovati i zbog iste Vranješ je morao na raport kod direktora kluba Danijela Majstorovića. 

Vranješ, podsjećamo, za AEK nastupa od januara i zahvaljujući dobrim igrama postao je neizostavan u početnoj postavi grčkog kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi