Nedović obnovio povredu, upitan za finale Eurokupa

Baš nema sreće

Nedović obnovio povredu, upitan za finale Eurokupa

Nemanja Nedović u posljednje vrijeme nema sreće sa povredama.

Igrač Unicaje je u sinoćnjem duelu sa Valencijom, koji se igrao u okviru 26. kola ACB lige, obnovio povredu lijevog skočnog zgloba, pa je njegov nastup u finalu Eurokupa pod upitnikom.

Više informacija o povredi biće poznato tokom dana. Iz kluba su saopštili da trenutna situacija nije dobra i da se stanje pogoršalo u odnosu na jučerašnji dan.

Ovo je skakako veliki udarac za ekipu iz Malage pred finalnu seriju Eurokupa protiv Valencije. Podsjetimo, prva utakmica finala play-offa na programu je 28. marta.

I pored toga što nije uspio da završi meč, srbijanski bek bio je najefikasniji igrač svog tima u gostujućem porazu (81:77) sa 15 poena i tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi