Drogba: Jose Mourinho mi šalje poruke u sred noći

Special One zaboravlja na vremenske zone

Drogba: Jose Mourinho mi šalje poruke u sred noći

A. Haznadarević

Legendarni napadač londonskog Chelseaja Bjelokošćanin Didier Drogba, ostao je u odličnim odnosima sa svojim bivšim trenerom Joseom Mourinhom, međutim, sa njim ima jedan zanimljiv problem.

Kako i sam kaže, ovaj napadač je nastavio održavati velika prijateljstva sa vlasnikom Chelseaja, ali i sa bivšim trenerom, odnosno današnim šefom stručnog štaba Real Madrida Joseom Mourinhom. Ipak, popularni Mou bi se trebao sjetiti da postoji ogromna vremenska razlika u odnosu na Kinu.

 

"Sa Mourinhom i Romanom Abramovičem ću ostati prijatelj zauvijek. No, s Mourinhom imam jedan mali problem, on nikako da shvati kako između Španije i Kine postoji vremenska razlika, pa mi šalje poruke na mobitel usred noći dok spavam", požalio se Drogba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti