United ne želi Valdesa, ali žele njegovu seksipilnu suprugu

Čelnici klub još jednom ponizili španskog golmana

United ne želi Valdesa, ali žele njegovu seksipilnu suprugu

Endin Čaušević

Golman Manchester Uniteda Victor Valdes sigurno proživljava najteže trenutke u svojoj karijeri jer ga u klubu tretiraju kao da on ne postoji.

Poznato je da Valdes utakmice Uniteda posmatra sa tribina, a klub s Old Trafforda još jednom se potrudio da pokaše španskom golmanu da mu je vrijeme za odlazak.

Naime, United je organizovao humanitarnu UNICEF večeru na kojoj su učestvovali svi igrači ovog kluba osim Valdesa. United je pozivnicu poslao za njegovu suprugu Yolandu Cardonu, a Valdes nije dobio poziv.

Njegova supruga osudila je ovaj potez čelnika Uniteda, te im je poručila da njen suprug nije zaslužio ovakav tretman. Ipak, Valdes je izjavio da ga ne iznenađuje ovaj potez engleskog klub.

"Yolanda je izuzetno privlačna i seksipilna žena. Znam da bi mnogi iz kluba željeli da je imaju, ali mogu samo 'pariti' oči", poručio je Valdes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.