Bokserska zvijezda seksualno zlostavljala kćer

Argentinac uhapšen

Bokserska zvijezda seksualno zlostavljala kćer

Carlos Baldomir dospio je u središte skandala u Argentini. 

Bivši svjetski bokserski prvak u velteru je optužen da je seksualno zlostavljao 14-godišnju kćer. Zlostavljanje je navodno trajalo godinama, a nakon što se djevojčica povjerila majci, Baldomir je prijavljen policiji i odmah lišen slobode u Buenos Airesu. 

"Psiholozi su proveli testiranja i djetetova priča je dosljedna i razumna", izjavio je tužitelj, koji nije želio otkrivati više detalja o cijelom slučaju.

Podsjećanja rada, Baldomir je prvak svijeta u velteru postao 2006. godine nakon što je porazio Judaha. Rukavice je 'okačio o klin' prije dvije godine.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi