Navijači Neftchija u Bakuu napali igrače Partizana
FOTO: FK Partizan.rs

Neprijatnosti na treningu crno-belih

Navijači Neftchija u Bakuu napali igrače Partizana

Adnan Beganović

Revanš susret play-offa Evropa lige večeras će u Bakuu odigrati domaćo Neftchi i Partizan, čiji igrači su sinoć napadnuti od strane navijača azerbejdžanskog kluba.

Fudbalere Partizana na stadionu u Bakuu, gdje su odradili trening, dočekalo je nekoliko desetina navijača Neftchija, koji su ih cijelo vrijeme provocirali.

Skandirali su navijači Neftchija golmanu Saši Stamenkoviću, koji je nekad branio za Crvenu zvezdu, pjevali su pjesme crveno-belih, a potom su i počeli gađati igrača Partizana raznim predmetima.

No, to nije sve. Nakon treninga igrači Partizana su se uputili ka hotelu, no na putu je njihov autobus kamenovan i tom prilikom je razbijen jedan prozor ali na sreću povrijeđenih nije bilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.