10

Komentari (10)

Sanska_Prangija
Pa ne hoda se po bauštelama prije utrke kralju moj
Husrefbeg22
Kakve su to tene s ekserima? Da nije kakve kozne opanke nosio u Tokio?
Manager
ako nisi nikada vidio uživo atletske tene, izguglaj onda pa vidi kako izgledaju
Mackintosh
Ugasen si ti jarane odavno
dinass
Jel to onaj padavicar sto se zalio pa ga pogurali i finale?Brate Tuka ti sekund istrcis finale sporije od polufinala,pa da si ponovio rezultat iz polufinala bio bi olimpiski prvak a Pezer baci kuglu metar krace,bio bi treci samo da je ponovio najbolji rezultat od prije 2 dana
jeroha1987
Daj ne serite vise majke vam ,nikad nije do vas,vazda je nesta i neko kriv.Ovom ekseri,onog za kuglu neko iznervir'o itd itd zato nikad nista ni osvojit nece
Manager
ooo pa đe si ti šampione
Krosteutegurovic
Gdju su sad oni levati što pišu da su kod nas sami anti talenti, evo čovjek je sve rekao koliko se ulaže u naše sportiste. Svaka tebi čast majstore, ti si dobro i dogurao., tako da se tu nema šta zamjeriti.
dinass
Ima tu malo i istine,trenira u Italiji sa dobrim trenerom ima tim koji se brine o njemu dakle sve kao i ostali a rezultati nikad gori,dok je bio u Zenici na grahu i kljukusi imao je bolje vrijeme bez obzira koliko glupo zvuci komentar takve su cinjenice.A i Pezer brate pa tacno metar slabije baci nego u polufinalu,gdje to ima pameti.Kad trebas najjace stsnuti ti nacis metar krace.Imao u polufinalu trecu duzinu ukupno,Tuka u polufinalu imao bolje vrijeme od pobjednika u finanapnoj utrci i to skoro za sekundu.To su stvari koje se ne mogu objasniti,pa valjda u finalu stisnesnzube i das 200%a ne zadovoljis se plasmanom u finale,****lo vas vise i to.Istina da se.malo ulaze u sport al se u Amela posebno i zadnjih godina ulazile ogromne pare te drzava,te Olimpiski savez,Hifa,BH Telekom i ostali nisu to ni male pare.Moj Tuka mogo se Lani napraviti bazen mozda za te pare.
Rodjeni1985
Hvala Legendo! Velika je stvar samo doci do finala!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.