Ako ste nekada htjeli sjesti na motor, nakon pada Lorenza ćete se predomisliti

Španski vozač završio u bolnici

Ako ste nekada htjeli sjesti na motor, nakon pada Lorenza ćete se predomisliti

Španski vozač na motoru Ducatija Jorge Lorenzo danas je doživio težak pad tokom drugog treninga pred trku za Veliku nagradu Tajlanda.

Lorenzo je 15-ak minuta prije kraja izgubio kontrolu nad svojim Ducatijem u trećoj krivini i doživio je izuzetno težak pad.

Njegov motocikl je otišao u hiljadu komada, a Lorenzo se prevrtao oko 20-ak metara. Španski vozač je odmah prevezen u bolnicu odakle čekamo prve informacije o ozbiljnosti povrede.

Pogeldajte kako je sve izgledalo:

Top Komentari

amcibald
Na ovaj clanak bi kliknuo i procitao ga i da je pisalo "Lorenzo dozivio strasan pad", "Pogledajte strasan pad Lorenza", "Lorenzo prevezen u bolnicu nakon stravicnog pada".....a sa ovim naslovima mi licite na zutu stampu. I za kraj, "ćete" se pise odvojeno: će te. Lijep pozdrav.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije