Plavuši iz Srebrenice nestao osmijeh s lica kad se u paddocku pojavila "senzacija" bez grudnjaka

Privukla je ogromnu pažnju

Plavuši iz Srebrenice nestao osmijeh s lica kad se u paddocku pojavila "senzacija" bez grudnjaka

Admin Čaušević

Vozači Formule 1 su među najtraktivnijim sportistima prvenstveno zbog adrenalina koji donosi sport kojim se bave, pa i nije čudo zašto su njihove ljepše polovine vrlo često na meti objektiva, posebno tokom utrka. 

Kraj oktobra najbrži oktanski cirkus na svijetu je iskoristio da posjeti Mexico City za veliku nagradu Mexica, a djevojke vozača su bile u centru pažnje.

Za najatraktivniju damu u paddocku trenutno slovi Alexandra Saint Mleux, 21-godišnja studentica umjetnosti u Parizu, zvijezda TikToka te partnerica vozača Ferrarija, Charlesa Leclerca. 

Saint Mleux slovi za mirnu i diskretnu djevojku međutim kada se prije nekoliko dana pojavila u paddocku bez grudnjaka izazvala je pravu senzaciju.

Djevojka rođena u Italiji je izabrala žute široke pantole, te crni korzet zbog čega nije nosila ni grudnjak i fotografi su je vrlo rado fotografisali.

Oglasi

Ona je totalno u sjenu bacila i Lailu Hasanović, plavokosu djevojku porijeklom iz Srebrenice koja je već neko vrijeme u vezi sa Mickom Schumacherom, rezervnim vozačem Mercedesa.

Mick Schumacher i Laila Hasanović u Mexicu

Inače, Leclerc je prije Alexandre bio u vezi sa Charlotte Sine i ono što je posebno fascinatno je da nova djevojka Monegažanina jako podsjeća na njegovu bivšu.

Ono što je posebno zanimljivo je to da su se Charlotte i Alexandra znale od ranije, baš kao i Leclercova ranija djevojka djevojka, Italijanka Giada Gianni.

Leclerc je ljetos svoju aktuelnu djevojku upoznao sa majkom Pascale što znači da sa Alexandrom misli ozbiljno, barem bi tako trebalo biti.

Djevojka rođena u Italiji uglavnom vodi miran i diskretan život, nije previše ni popularna na Instagramu, dok plijeni pažnju svojim objavama umjetnina na TikToku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi