Poziv koji se ne odbija: Slavni sportista nije puštao mobitel, onda mu je brineta "nešto" šapnula...

Ulovljen na jahti

Poziv koji se ne odbija: Slavni sportista nije puštao mobitel, onda mu je brineta "nešto" šapnula...

Admin Čaušević

I dok je za fudbalere počela sezona te mogu zaboraviti na odmore, isto se ne može reći za ostale sportiste koji još uvijek uživaju u ljetu, posebno se to odnosi na vozače Formule 1 za koje je mjesec august tradicionalno rezervisan za ljetnu pauzu.

Vozač Ferrarija Charles Leclerc viđen je kako uživa u svom ljetnom odmoru dok je bio na odmoru na jahti uz obalu Sardinije.

Sezona Formule 1 u augustu pravi četiri sedmice pauze od utrke, dajući vozačima priliku da se opuste i uživaju u zasluženom odmoru.

Čovjek koji to najbolje iskorištava je Leclerc, koji je odlučio uzeti odmor na Mediteranu. Monegaški vozač otišao je u vodu sa svojom djevojkom Alexandrom Saint Mleux.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cv0TyK9tBZy/?img_index=6[/instagram]

Oglasi

Ova 21-godišnjakinja i Leclerc trenutno su u ranoj fazi svoje veze nakon što su navodno počeli hodati ovog ljeta.

Ferrarijevac je tek nedavno izašao iz trogodišnje veze s bivšom partnericom Charlotte Sine. Novi par snimljen je kako se udobno osjeća na brodu dok uživaju u međusobnom društvu te razmjenjuju nježnosti.

Leclerc je također viđen na skijanju na vodi dok je uživao u vodenim sportovima, a par je upijao sunce na luksuznoj jahti.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cv0Y1BVtENe/?img_index=10[/instagram]

Oglasi

Odmora za vozača Ferrarija je možda došao u krivo vrijeme nakon što se vratio na postolje osvojivši treće mjesto na posljednjoj utrci voženoj u julu na Velikoj nagradi Belgije.

Leclerc je do sada imao slabu sezonu 2023., nakon što je u početku bio najavljen kao jedan od najbližih konkurenata Maxu Verstappenu, stvari ipak nisu išle po planu za Ferrari i 25-godišnjaka.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cv0YkF8t9Z3/?img_index=6[/instagram]

Leclerc se trenutno nalazi na petom mjestu u poretku vozača, nakon što je osvojio samo tri postolja u 13 utrka ove sezone.

Mediji špekulišu da su na njegava izdanja utjelace i komplikovane stvari van staze, a sve se češće nagađa o njegovom mogućem napuštanju tima iz Maranella.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti