Dugo je nije bilo: Ivana Knoll sada prati i Formulu 1, uhvatila je Leclerca, nije mu bilo do života

Gdje je glamur tu je i poznata hrvatska navijačica

Dugo je nije bilo: Ivana Knoll sada prati i Formulu 1, uhvatila je Leclerca, nije mu bilo do života

A. Čaušević

Najzgodnija navijačica Svjetskog prvenstva i sada već planetarno popularana Ivana Knoll sada je odlučila i da prati Formulu 1 te se ovih dana nalazi u Bakuu gdje se održava Velika nagrada Azerbejdžana.

Hrvatska ljepotica postala slavna zahvaljujući svojim atraktivnim izdanjima Svjetskom prvenstvu u raskošnoj odjeći, obično u bojama Hrvatske koja je u Kataru stigla do trećeg mjesta.

Od tada je imala brojne javne nastupe i bila je pozivana na niz događaja visokog profila. Ovog vikenda, ona je u Bakuu gdje se nastavlja sezone Formule 1 nakon četiri sedmice pauze s popularnom uličnom utrkom.

Knoll je uronila u blještavi svijet F1 upoznajući vozače, pozirajući za fotografije oko paddocka i dajući intervjue za medije.

Hrvatica rodom iz Čapljine je uspjela uhvatiti i Charlesa Leclerca, sjajnog vozača Ferrarija koji je uspio stići do pole pozicije ispred Maxa Verstappena.

Oglasi

I dok je Ivana imala širok osmijeh na licu, isto se ne može reći za Monažanina koji je imao izraz lica kao da je želio da se što prije riješi Hrvatice.

Ona je također objavila i niz fotografija u atraktivnom izdanju dok se iza nje vidi ulična staza te ne krije da navija za Ferrari.

Leclerc je djelovao sve osim odušeljevno prilikom fotografisanja sa Ivanom Knoll

Inače, Lecler nije ostavljao dojam da mu je Ivana uopšte privlačna. Špekuliše se da je ovaj 25-godišnjak u vezi sa zvijezdom TikToka Alexanrom Mleux nakon što je okončao četverogodišnju vezu sa Gidom Gianni.

Knoll je na Mundijalu ogromnom brzinom skupljala pratitelje na Instagramu, ali čini se da je u posljednje vrijeme njena slava počela da blijedi te pratitelji ne dolaze tako brzo kao što je to bio slučaj ranije.

Gdje god se pojavi nastoji da izgleda savršeno, pa tako i kod zubara odlazi skockana od glave do pete, očigledno radi potreba Instagrama jer svaki svoj korak objavljuje na toj društvenoj mreži.

Bilo situacija kada bi se zaigrala previše sa photoshopom kao što je bio slučaj u februaru kada se našla na meti ismijavanja svojih pratitelja.

Top Komentari

user1676286668
Jel do mene ili je desna dojka veća od lijeve? Kuravela
1 0
Zna cura raditi svoj posao
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti