9

Komentari (9)

realno_govoreci
Sta je taj isti Schumacher uradio nakon odlaska iz Ferrarija? Ljubomora,zavist itd.Od pojave u F1 Hamilton je skrenuo pažnju na sebe i to traje do danasnjeg dana.Oborio je skoro sve rekorde moj Alonso i oboriti ce jos.U knjigama ce ostati zapisano ime Hamiltona na mnogo mjesta pa ti se zali koliko hoces :)
forza_juve
Zato ces uvijek reci brz kao Schumi a ne kao Hamilton
Maestro
Svaka čast Alonso mislim da si najdosadnijih svjetski prvak al te sad više poštujem posle ovakve izjave
rio73
Pogledajte samo s'kim se Sumaher borio u svojoj karijeri (Hill..Mika ..Alonso..itd.) a Hamo ...?..vec godinama njegov Merc..je brizi za sekundu od ostalih.Sjecam se prve godine u Ferariju (kanta od bolida) Sum...tri pobjede i to na kisi..Sta da ti pricam kad sve znas...
Sumaher je mozda najvise 5 Titula osvojio svojim talentom a onaj Rest mu je poklonijo Ferari stim sto je x puta njegovom timskom kolegi naredjeno da uspori pred ciljom na prvoj poziciji tako da bi ga Sumi prestigo i pobijedijo. Nidje veze, a najvise cudi da lik poslije izadje na pobjednicko postolje i slavi pobjedu. Nikad mi to nije bilo jasno, pa zar to moze bit sampionski.
ISTINA
A Hamiltonu se nije sklanjao drugi vozač,ma nemoj mi reći.
Maestro
@Lewagolski9 očigledno da nisi pogledo šta se dešavalo nakon trke na postolju kad tako pričaš pa ti predlažem da pogledaš ako možeš promijenit ćeš mišljenje o najboljem svih vremena
DamirS
Dragi Alonso, taj isti Rosberg kojeg ti spominješ je 3x pobijedio Schumachera u istom timu i to ne knap nego ubjedljivo. A ja mislim da Alonso nikad nije prebolio činjenicu da ga je Hamilton kao novajlija pobijedio u McLarenu iako je Alonso bio tada dvostruki prvak i na vrhuncu svoje karijere. A ko je bolji između Schumija i Lewisa je zaista teško odrediti.
vedin
Ali Senni niko nije ni do koljena.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.