Vozač potpuno poludio na stazi i 'Tysonovao' rivala koji ga uništio tokom trke
Foto - Screenshot

Lude scene

Vozač potpuno poludio na stazi i 'Tysonovao' rivala koji ga uništio tokom trke

M. Šljivak
Teme:

Utrke NASCAR-a izazivaju ogromnu pažnju u Sjedinjenim Američkim Državama gdje su vozači timova iz ovog šampionata enormno popularni.

Često se na trkama mogu vidjeti brojne zanimljivosti. Česte su i teške nesreće, kao i obračuni između vozača nakon okončanja trka.

Jedan takav obračun desio se u subotu na stazi Martinsville u američkoj saveznoj državi Virginia. Kamere su naravno sve snimile i snimak je ubrzo objavljen na društvenim mrežama.

Ljut zbog incidenta tokom trke Andrew Grady je odlučio bijes iskaliti na rivalu Daveyju Callihanu. Prišao je njegovom automobilu i počeo je tući protivnika.

Grady je kroz otvor uspio zadati dosta udaraca Callihanu. Ovaj nije imao mogućnost da reaguje iz automobila, a može se reći da je Grady potpuno 'poludio' zbog incidenta za kojeg rivala smatra odgovornim.

Lupao je i po automobilu, silno je želio da se 'dočepa' Callihana, pa je osiguranje moralo da reaguje i ratoborni Andrew je doslovno odnesen sa staze.

Oglasi

Objasnio je razloge svog postupka. Callihan mu je napravio ozbiljan problem na stazi.

"Bili smo dobri, brzi, a onda dopuste ovim budalama da se dođu trkati s nama. Pokušao sam razgovarati s njim i ukazati mu na grešku, a on me je iskulirao. Zbog toga sam ga odlučio 'Tysonovati' u glavu".

"Ovo je sport za muškarce i ako znaš za*ebati stvar, onda moraš znati i primiti batine kao čovjek", istakao je Grady.

Ovaj obračun privukao je dosta pažnje. Grady je bio zaista žestok i vidjet ćemo hoće li se suočiti s posljedicama nakon ovog.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi