Bizarna situacija u avionu: Hamilton pilotu htio dati otkaz

Ne smije niko koristiti njegov wc

Bizarna situacija u avionu: Hamilton pilotu htio dati otkaz

E. Čaušević

Svjetski prvak Formule 1 Lewis Hamilton izazvao je pažnju javnosti nakon što je engleska manekenka Veronica Valle otkrila zbog čega je vozač Mercedesa želio otpustiti pilota u toku leta za SAD.

Hamilton je sa svojim društvom, među kojima je bila i Veronica, putovao u New York na odmor, ali je šokirao sve u avionu kada je htio dati otkaz pilotu. Vozač Formule 1 ne voli da iko koristi njegov wc, a tu grešku napravio je pilot koji je godinama upravljao Hamiltonovim privatnim avionom.

"Bili smo na putu za New York i Lewis je jednostavno poludio kada je vidio da je neko izvršio veliku nuždu u njegovom toaletu. Htio je dati otkaz pilotu koji je jednostavno bio u šoku. Povisio je ton i svima rekao 'Sada nek svi znaju da niko ne smije sra*i u mom avionu'. Bio je veoma ljut", rekla je Veronica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi