Hamilton: Vettel će iduće sezone biti još jači
EPA

Britanski vozač

Hamilton: Vettel će iduće sezone biti još jači

E. Ganibegović

Britanski vozač Lewis Hamilton vjeruje kako će njegov najveći konkurent za titulu Sebastain Vettel naredne sezone biti još bolji.

Nakon 12 utrka sezone Nijemac je bio prvi na poretku, međutim vozač Mercedesa je nanizao odličnu seriju nakon ljetne pauze i preuzeo vodstvo, te je na kraju stigao do titule.

"Neću vam pričati što sam ja naučio, ali mislim da možete vidjeti i mislim da ste i vi dečki naučili nešt o njemu", rekao je Hamilton, pa zatim dodao:

"Ne bi trebao bježati od toga jer će učiti iz iskustva, kao i svi mi. Imao sam i ja takve godine. On je imao sjajne sezone poput moje ove godine. Pretpostavljam da će se iduće godine vratiti jači, ali vjerujem da mogu postići apsolutno sve ako odradim pravi posao."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi