Dušan Vlahović zasjenio zvijezde u Monte Carlu: I fotografi se iznenadili kada se Srbin pojavio

Pun pogodak napravio svojim stajlingom

Dušan Vlahović zasjenio zvijezde u Monte Carlu: I fotografi se iznenadili kada se Srbin pojavio

Endin Čaušević

U Monte Carlu jučer je održana utrka Formule 1 koja obično privuče javne ličnosti iz cijelog svijeta, a tako je bilo i ovaj put. U centru pažnje našao se napadač Juventusa, Dušan Vlahović, koji je svojim stajlingom sve oduševio.

Utrka u Monte Carlu uvijek je jedna od najpraćenijih u kalendaru Formule 1 iako zbog uske gradske staze na istoj nema previše uzbuđenja, no sam dolazak u ovu Kneževinu je nezaboravno iskustvo za mnoge.

Zbog toga upravo u Monte Carlu viđamo mnoge svjetske zvijezde koje koriste priliku da uživaju u utrci Formule 1, ali i posjete ovaj grad.

Tako je bilo i na jučerašnjoj utrci na kojoj je slavio vozač Ferrarija, Charles Leclerc, nakon što je vodio od prvog do zadnjeg kruga.

Jedino uzbuđenje vidjeli smo odmah nakon starta kada su veliki incident imali Sergio Perez, Kevin Magnussen i Nico Hulkenberg zbog čega je utrka prekinuta na nekih pola sata kako bi se staza očistila.

To je vozačima dalo šansu da odmah odrade obavezno stajanje i promjenu guma, te se većina odlučila na tvrde pneumatike na kojima su ostali do samog kraja i zbog čega uzbuđenja i promjena u pozicijama skoro da nije ni bilo.

Oglasi

Zbog toga je mnogo uzbudljivije bilo pratiti ono što se dešava pored staze i ko je sve od poznatih ličnosti ove godine stigao u Monte Carlo.

Glavna zvijezda bio je Kylian Mbappe koji je na kraju mahao zastavom i označio kraj utrke, no nije bio jedini fudbaler na utrci.

Naime, na VN Monte Carla pojavio se i srbijanski napadač Dušan Vlahović koji je nedavno završio sezonu s Juventusom, a prije odlaska na okupljanje reprezentacije Srbije pred početak Evropskog prvenstva odlučio je da isprati i utrku Formule 1.

Vlahović je bio u svečanoj loži koja se nalazi pored garaža, a potom je posjetio i boks Ferrarija čiji je bio gost.

Oglasi

No, ono zbog čega se srbijanski reprezentativac našao u centru pažnje jeste njegov sjajan stajling. Većina gostiju je bila u nešto opuštenijoj varijanti kada je stajling u pitanju, no Vlahović je došao u punom sjaju.

Srbin je plijenio pažnju posebno ženskog dijela publike jer je pokazao kakav je gospodin. Izabrao je svečano odijelo za utrku i nije pogriješio jer su mnogi fotoreporteri počeli da se okreću za njim i fotografišu ga.

Vlahović je i ranije pokazivao da ima odličan ukus kada je odijevanje u pitanju, a to je jučer u Monte Carlu još jednom dokazao.

No, kratki odmor za njega je završen jer već danas reprezentacija Srbije počinje okupljanje i pripreme za Evropsko prvenstvo koje se igra u Njemačkoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi