Svi su pali u sjenu kada je u restoran ušao Dušan Vlahović, stajling Srbina oduševio svijet

Pravi gospodin

Svi su pali u sjenu kada je u restoran ušao Dušan Vlahović, stajling Srbina oduševio svijet

Endin Čaušević

Najluđa noć u godini je iza nas, a mnogi poznati sportisti iskoristili su priliku da s prijateljima dočekaju novu 2024. godinu. No, svi su pali u sjenu Dušana Vlahovića koji je svojim stajlingom oduševio fudbalsku javnost.

Društvene mreže preplavljene su objavama s dočeka Nove godine, a kao i svaku put u centru pažnje nalaze se poznate ličnosti - posebno sportisti.

Fanovi na društvenim mrežama vole da prate gdje su poznati fudbaleri dočekali Novu godinu i na kakvim destinacijama su odlučili da se odmaraju i pune baterije za nove izazove.

Tako se u centru pažnje jutros našao srbijanski napadač Dušan Vlahović koji zbog obaveza prema klubu nije mogao da napusti Torino, ali je našao način kako da proslavi doček 2024. godine.

Vlahović je sa svojim društvom bio na zabavi u jednom torinskom restoranu, a s njim je bilo i nekoliko saigrača iz Juventusa. Tu se posebno ističe Federico Chiesa s kojim je Vlahović u sjajnom odnosu što se i sinoć vidjelo.

Oglasi

Srbijanski reprezentativac je objavio fotografiju na Instagramu s Chiesom i čestitao je svima Novu godinu, no jedan detalj postao je glavna tema fudbalske javnosti.

Naime, Vlahović je ponovo pokazao kakav je gospodin i da ima odličan ukus kada je stil oblačenja u pitanju.

Dok je Chiesa bio u običnoj majici u hlačama Vlahović se baš potrudio i u odijelu je stigao na zabavu. On je bacio u sjenu sve ostale u toj prostoriji jer se maksimalno potrudio oko izgleda zbog čega je dobio mnoge pohvale.

Vlahovićevi fanovi na Instagramu bili su oduševljeni njegovim stajlingom, a oduševljenje nisu krili ni mediji u Italiji.

Mnogi su objavili Vlahovićevu fotografiju uz pohvale za stajling, te poručili da se Srbin ne bi postidio ni da ode na dodjelu Oscara u takvom izdanju jer je izgledao zaista fantastično.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676286668
Stajling kao u matrixu kod agenta Smitha...
3 1
BosanskaSvedska
Nisi ti gay nego prava *****cina ovaj vlah
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi