E, nevjerovatno: Zvijezda Formule 1 radila vježbe u javnosti - s kacigom na glavi!

Baš mu nedostaju trke

E, nevjerovatno: Zvijezda Formule 1 radila vježbe u javnosti - s kacigom na glavi!

Da vozačima Formule 1 nedostaju trke najbolje pokazuju fotografije s ostrva Korzika. 

Tamo ovih dana boravi zvijezda ekipe Mercedes Valtteri Bottas i to sa djevojkom Tiffany Cromwell.

Njih dvoje viđeni su u javnosti kako rade nekoliko vježbi, a to ne bi bilo ništa čudno da Finac u tim trenucima nije nosio kacigu na glavi.

To su mnogo protumačili kao znak da Bottasu itekako nedostaju trke. Podsjertimo, ove sezone još nije vožena ni jenda u Formuli 1 radi pandemije koronavirusa. Početak sezone očekuje se u julu mjesecu trkom za Veliku nagradu Austrije.

Inače, njegova djevojka Tiffany je biciklistkinja, a par je u javnost prvi put izašao u februaru mjesecu. 30-godišnji Finac se prethodno, u novembru, razišao sa suprugom Emiliom.

Top Komentari

prozorMoraPasti
It's the Stig
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi