Ecclestone: McLaren neće biti ništa bolji s Renaultom

Bivši gazda Formule 1

Ecclestone: McLaren neće biti ništa bolji s Renaultom

Eldar Ganibegović
Teme:

Poznato je kako je McLaren prekinuo saradanju sa Hondom i postigao dogovor sa Renalutom, pa se povodom toga oglasio bivši gazda Formule 1, Britanac Bernie Ecclestone.

Ovaj 86-godišnjak smatra da McLaren neće imati ništa bolje rezultate sa svojim novim dobavljačem motora, jer kako ono kaže nije bila Hondina krivica to što stvari nisu funkcionirale. 

"Dogovor s Renaultom je pao. Alonsov ostanak je odlična vijest. Međutim, ne vidim razlog zašto će McLaren biti išta sretniji s Renaultom nego s Hondom. Nije bila Hondina krivica to što stvari nisu funkcionirale, već McLarenova. Svakog dana su se svađali oko svega umjesto da su radili s njima, što je pomalo glupo", rekao je Ecclestone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi