Ferrari ove godine izgleda jako, ali se u Mercedesu ne brinu
"Trenutno nisam zabrinut. Pokušavam da se koncentrišem na naš posao, ne znam šta drugi rade. Dugo sam u ovom poslu i znam kako ide i šta se dešava u prvih nekoliko sedmica. Ludo je da sam šest godina sa ekipom, ali ovo će biti godina sa najviše izazova ot

Hamilton nije zabrinut

Ferrari ove godine izgleda jako, ali se u Mercedesu ne brinu

E. Oštraković

Mercedes ne žuri na testiranju svojih bolida te polako priprema teren za narednu sezonu kako bi se domogli nove titule.

Sa druge strane bolidi Ferrarija bili najbrži u sva tri sektora i odvezli više od 300 krugova na testiranjima u Barceloni.

"Ferrari je trenutno vrlo, vrlo jak. Prešli su veliku kilometražu i čini se da imaju bolji boljid nego prošle godine, što je za nas još veći izazov. Ferrari je uvijek izgledao jak, posebno posljednjih nekoliko godina. Izgledaju jako na početku, to je normalno", rekao je Hamilton.

Rekao je da se ekipa drži svog procesa rada i da svi rade nevjerovatno.

"Trenutno nisam zabrinut. Pokušavam da se koncentrišem na naš posao, ne znam šta drugi rade. Dugo sam u ovom poslu i znam kako ide i šta se dešava u prvih nekoliko sedmica. Ludo je da sam šest godina sa ekipom, ali ovo će biti godina sa najviše izazova otkako smo zajedno. To je super uzbudljivo." rekao je Hamilton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi