8

Komentari (8)

Adnan1983
Pa Schumacherov sin Mick bi pobijedio Hamiltona u anketama kao omiljeni vozač iako nema utrke u f1
Adnan1983
Nikad on neće biti u srcima F1 fanova, dzaba mu i 16 naslova i 194 pobjede
WOLF20
Mozete ga samo lagano Hamchi svi vi hejteri
Mirsad1705
Ako je iko bio dosadan sa klupskim pravilima, puštanja bolje plasiranog vozača, onda je to svakako Ferari. Daleko isprerd svih.
gogs
Kako ce biti kad mu na radiju narede da te pusti da prodjes, kakav imbecil!?
realno_govoreci
Eto ti mu reci ,vise od Kalmana na radiju čuo nisi
DamirS
To se desilo samo jednom u ove 4 godine. A sjeti se Mađarske 2017. kada je Hamilton tražio da ga Bottas pusti da on proba preteći Ferrarijeve vozače na prva dva mjesta. Bottas ga pustio i kada Hamilton nije uspio onda je u zadnjem krugu vratio mjesto Bottasu iako je tada u poretku zaostajao za Vettelom i bodovi su mu bili potrebni. Pitam se da li bi Schumi, Alonso ili Vettel učinili isto u toj poziciji?
Zoilomas
Neznas ti sport stari a ni kako se bodovi dobijaju izgleda
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.