Hamilton nikoga ne pušta u svoj bolid, ali molbu Ronalda nije mogao odbiti

Cristiano Junior je baš uživao

Hamilton nikoga ne pušta u svoj bolid, ali molbu Ronalda nije mogao odbiti

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo danas je posjetio Lewisa Hamiltona pred prvi trening u Monaku.

Vozači Formule 1 počeli su danas pripremu pred jednu od najzanimljivijih utrka sezone, a naravno to je utrka za Veliku nagradu Monaka. Danas je održan prvi trening u kojem su ponovo dominirali vozači Mercedesa.

Aktuelni prvak Hamilton imao je posebnu podršku jer su ga u garaži posjetili Cristiano Ronaldo i njegov sin Cristiano Junior koji je uspio čak da uđe u bolid britanskog vozača.

Poznato je da Hamilton gotovo nikome ne dopušta da ulazi u njegov bolid, ali nije mogao da odbije Ronaldovu molbu, te je dopustio Cristianu Junioru da vidi kako je biti "iza volana" najbržeg bolida na svijetu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi