11

Komentari (11)

ed85
Tesko je reci ko je bolji,druga su to vremena sad drugacija tehnologija Hybrid motori.Hamilton je bio u eri V12,V10,V8,V6 motora i uvijek je u vrhu.
decakk
Mozete pisati i misliti šta hocete, ali ja sam F1 gledao zbog Schumachera i kad je on prestao da vozi ni F1 mi vise nije bila zanimljiva, toliko. Kada se spomene F1, prvi sinonim mi je Schumacher, rip za Senu
realno_govoreci
Ti si gledao F1 zbog Schumachera a ima ljudi koji vole tu vrstu utrke pa je prate zbog toga a ne zbog jednog čovjeka ;)
Quartararo20
Hamilton uskoro postaje najveci svih vremena.
Ivica_Osim8
Danasnja formula je sranje samo zbog pravila, a Hamilton i da ga prestigne Schumacher ce ostati zauvijek sinonim za ovaj sport
vedin
Da, ali broj jedan je Senna
realno_govoreci
A sta je razlika bila u vrijeme Schumachera? Zar Ferrari tada nije imao ubjedljivo najjaci bolid? O cemu vi Schumi fanovi vise pricate. Ako niste pratili formulu tada nemojte pisati sada. Pravila su se sigurno izmjenila i Mercedes ima najjaci bolid ali isto tako Red Bull ne zaostaje nista za njima po jačini.
realno_govoreci
Btw Schumi se vratio bio u drugi tim i nije ni blizu bio onoga sto u Ferrariju,tako da dosta vas je vise stručnjaka.
MMirjan
Nije bilo bas tako kako pises, ja se sjecam Schumacher-ovih duela sa Senom, pa sa Hillom, kasnije sa Hakinenom i Montoyom gdje je sa svojim talentom ponistavao inferiorniji bolid... to je razlog zasto je imao veliki broj navijaca i na koncu postao sinonim za ovaj sport.. Schumacher tek Je zadnje 2-3 sezone dominirao u Ferariju. Razlog zasto Hamilton nije bas miljenik publike vjerovatno je suprotan razlogu zasto vole Schumachera. Ja licno sam najvise gotivio Senu i steta je sto i njega nema na ovoj slici.
realno_govoreci
O cemu pricas bolan kad je Hamilton u debitantskoj sezoni pokazao o kakvom se vozaču radi. Svo vrijeme provedeno u Ferrariju je Schumi koristio maksimalno jer je Ferrari rasturao u to vrijeme kao sto to danas rade Mercedes i Red Bull.Samo duelu Alonsa i Schumachera.Alonso ga stigne u zavojima ali malo ravnice i ode Ferrari.Nemojte samo tog subjektivnog fanatizma.Schumaher je zasigurno jedan od najboljih ikada ali ako ovaj ga prestigne po titulama i pobjedama ne vidim zasto on nebi bio taj.
MMirjan
Nemas ti pojma, a slazem se da je Hamilton jedan od naibolji ikad u ovom sportu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.