Hamilton se nema namjeru zaustaviti!

Govorio o planovima za budućnost

Hamilton se nema namjeru zaustaviti!

A. Čaušević

Najbolji vozač današnjice, barem prema rezultatima, Lewis Hamilton ne razmišlja o odlasku iz Formule 1. 

U dosadašnjem dijelu sezone vozač Mercedesa je ostvario osam pobjeda i sve je bliže osvajanju šeste titule prvaka svijeta.

Obzirom na veoma dobre vožnje i odličan bolid kojim raspolaže Britanac se nema namjeru zaustaviti u skoroj budućnosti.

"Jednog dana ću stati, ali trenutno se osjećam sjajno fizički i mentalno”, rekao je Hamilton te nastavio:

"Nemam planova za penzionisanje. Imam još toga za osvojiti. Moram još pobjeđivati i toliko toga ostvariti unutar i izvan bolida."

Hamilton je za Mercedes vezan do ljeta 2020. godine, a prema svemu sudeći uskoro će potpisati novi ugovor s ovim timom čiji je član već sedam godina.

"Bilo je to fenomenalno putovanje. Trenutno sam uzbuđen oko toga što možemo još učiniti zajedno i što nam slijedi. Iskreno ne znam zašto se neki ljudi odluče stati tad kad se odluče, ali ja volim utrkivanje. Zaista, zaista volim izazove", kazao je britanski vozač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi