11

Komentari (11)

Maestro
Koliko vrijede sve njegove titule i pobjede sad se vidi kad nema najbrži bolid na gridu! To je sposobnost vozača Rusell je dokazao da može bolje...
DamirS
To može reći samo neko ko nema pojma o F1 i ne zna šta je npr. setup na bolidu, kojeg su na Hamiltonovom bolidu totalno promašili na ovim kvalifikacijama. A kao drugo, ako je Russell toliko bolji, zašto prethodnu utrku nije bio bolji od Lewisa. I zašto je Max danas toliko zaostajao za Perezom? Naravno jer je Perez puno bolji od Maxa, zar ne?
Maestro
Kao prvo zna se šta su timske odredbe u utrci i Hamilton je neprikosniven tu pogotovo dok je imao pudlicu Botasa uz sebe... Vidit ćemo vješinu vozača kad ima osrednji bolid da li može dominira on čak ni sa podjednakim bolidom nije moga protiv Maxa
montana22
Necemo nista vidjeti specijalno evo dokazuje od pocetka sezone da je bez najboljeg bolida prosjecan vozac i pokazao nam je do koga je bilo sve ove godine.
DamirS
Jel to Max prethodnih 6 godina dokazivao da je prosječan vozač jer je imao lošiji bolid i nije se mogao boriti za titulu? Pa naravno da sa lošim bolidom teško možeš pobjeđivati. A šta to još Hamilton treba dokazivati. Čovjek se u svojoj prvoj sezoni dokazao protiv moćnog Alonsa u istom bolidu. Dokazao se protiv Rosberga a taj isti Rosberg je 3 godine izdominirao Schumachera. A pogledajte godine kada je Hamilton vozio u Mclarenu dok su ovi bili spori. I tada je Hamilton redovno pobjeđivao na stazama poput Hungaroringa, koja spada u tehnički najzahtjevniju stazu. Hamilton je ovdje nekome nabio žestoke komplekse, s kojima se teško nosite. Zar je teško priznati ono što cijeli svijet priznaje?
montana22
Priznaju samo bolidi poput vas njegovih navijaca. Sumi sa 40 se sprdao u F1 i ti pricas kako je rosberg njega pobijedio. Taj isti Rosberg je oderao kmecavca kad je kmecavac bio na vrhuncu toliko o njemu. A kakav je vozac kad nema najbolji bolid to se dobro vidi sad.
DamirS
Čuj Šumi se šprdao s 40... Pa kako se Alonso ne šprda sa 40, nego vozi bolje od 20-ogodišnjaka.
Maestro
To balavcima teško objasnit oni pamte ovog Hamiltona koji je imao ogromnu pomoć svoje pudlice za većinu titula a Rosberg ga lahko riješio u svojoj zadnjoj sezoni al eto...
montana22
Isti ovakav je i Sumi bio sa 40 borba za bodove u puno slabijem bolidu a evo pokazala je utrka da je prosjecan vozac crymilton. Sreca pa odustase ovi ispred inace ni boda ne bi uzeo hahahah.
Thierry.Henry
Bice Luis medju 10 Garant..Ako Bude sve SA bolidom OK..moze on izvuci i 8 poziciju..uredu je to..cestitke Perezu.. Ferrari izgleda Radi vrhunski posao..
Kiss
Opet će Hamilton biti sutra među prvih 10,ako motor bude slušao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.