14

Komentari (14)

Dankomal
Hamilton jeste prosječan vozač.imao sreću da je ovih godina unazad bio u najbržem bolidu.da nsprave neutralan bolid. da svi vozači voze po nekoliko krugova.pola vozača bi bilo ispred Hamiltona.e sad kad neko navija za nekoga,naravno da će reći da je taj najbolji.
montana22
A sto ce biti sok, godinama ima najbolji bolid na gridu i satro on najbolji. Pa evo prvi put slabiji bolid i vidi se da je prosjecan vozac.
celikze
O cemu ti pricas i sta ti pratis.Kakvi sve bolidi komentarisu Formulu1 boze sacuvaj.Lik je kompletno stimanje bolida ofulao i zato je bolid vrlo tesko bilo voziti.Sada da ti pojasnim Hamilton ce sutra startati iz boxa a znas li zasto cisto sumnjam.Ako starta sa pozicije nema pravo mijenjati set up bolida tako da bi bio jos losiji sutra.Sutra krece iz boxa i moze bolid da na drugi nacin podesi.Malo informacija znanja o formuli 1 nije na odmet.Hamilton je najbolji svih vremena to govore rezultati .Eto Schumacher Sena i svi ostali imali su losije bolide i bili prvaci jeste kako da nije.Imati najbolji bolid ne znaci biti prvak treba to pokazati.Alonso Rosberg Botas imali su iste bolide kao Hamilton pa meda nisu mogli da liznu.
montana22
Ti mi reci sine dragi pratim formulu vise nego sto ti imas godina. Pa eto prvi ga je Rosberg popisao kad su im pustili da se utrkuju a pobijedio je Alonsa na prevaru ako pratis vec kmecavca znat ces na koji nacin i kako. I nemoj mi ti o pravilima i setupima bolida bgt. Botina Bottas ga pobijedi u Alfi. Govoriim to stalno dajte mu jednnom slabiji bolid i vidjet ce te kakav je vozac hamilton, prosjecan vozac koji je imao srece svu svoju karijeru. Kazes govore rezultati pa 8 godina ima najjaci bolid plus 3-6utrka vise nego sto je imao Schumj u svoje vrijeme 8x5 pobijeda samo na ovim viska utrkama 40 pobijeda. Uozbilji se i pobjedaj malo stvari onakve kakve jesu. I da Schumi je od govana (ferarija)napravio nesto dok kmecavac je sve dobio na servirano.
celikze
Sta ti pratis da ti pratis i da kontas skontao bi nesto.Vidi se da osim kvalifikacija i trke nikada nisi nista vise pogledao o Formuli1.Sta Schumacher svaki put kada je imao bolji bolid i bio je prvak.Imati dobar bolid nije automatski biti prvak.Nazivati Hamiltona kmecavca pored holandskog zutokljunca van svake pameti.Hamilton zna zasto to radi a drugi kmece sto su placi ckapi.Da ti pojasnim radi Rosberga kako ga je dobio.Tim Mercedesa radi zajedno i vozaci inzinjeri iznose podatke bolida zajedno te godine Rosberg sa svojim inzinjerima nisu neke stvari iznosili skrivali su i to je razlog.Zato je Rosberg pobjegao objavio kraj karijere i pricas o njemu kao nekom vozacu.Hvalis Schumachera a taj isti Rosberg ga dobio itd.Bitnu stvar koju velika vecina u opste nije svjesna je da pola ovih vozaca su tu jer ih bogatasi guraju.Da bi postao vozac Formule1 potrebno ti je 10miliona od vizenja karta do F1. Max Strol kinez Noris i jos koliko hoces nisu radi svoga talenta tu.Hamilton je iz obicne porodice i to sto je ostvario samo sa svojim talentom pricas o Botasu pa Botas neki dan opsirni interviju dao i kaze covjek.Kada sam imao dobar dan mogao sam Hamiltona pobjediti ali cijelu sezonu sa njim se nisiti toliko da si konstantan to nije moguce.To isto kaze i Rosberg koji je eto dobio Hamiltona i ako vise nisu prijatelji svaki put kaze da sa Hamiltonom kriz cijelu sezonu sanse su vrlo male svakom vozacu.Maxa je gurao isto otac kupivali su po tri carta da drugi voze sa njim da bi ucio nista
celikze
Nista drugo nije radio ni skole ninhurca palca nego samo su u njega financirali i sad jos reci proslu godinu Mercedes imao bolji bolid i Max postao prvak na posten nacin.Zasto proslu trku kada Safty car je vozio svi vozaci su prosli i zauzeli pozicije pa se trka nastavila a zadnju trku holandkim derpeu se nahuzili.Zalosno kao sto kazes da pratis Firmulu a osnovnih stvari nisi svjestan.Mercedes nema prosjecan bolid ima savrsen ali imaju par problema sto im skakuce auto na pravcuma pa ovjes moraju podici zbog toga gube na performacama itd. Suvisno je tebi objasnjavati neke stvari
montana22
Po tvom pisanju vidi se da si klinjo obicni koji je u zadnjih par sezona poceo pratiti F1 ovdje nije bila rijec o Maxu a vec si poceo pisati o njemu. Ako cemo vec o rezultatima iz prosle sezone, najvise krugova u vodstvu, najvise pol polzicija i ono najvaznije najvise pobijeda je imao Max ali kmecavci zajedno sa crymiltonom gledaju zadnju trku pa se vade na to.
celikze
Hahahahh vidi prdonje sto veze sa vezom nema u cijelom tekstu izdvojio ovo uvezi Maxa.Pa star a pameti nisi dosao.Ja kada sam Formulu gledao ti si pitao sta ovaj ciko radi.Kada budes imao kilometara kao ja javi se.Redovno sam vozio kart dvije godine svaki dan po 2/3h.Nemoj molim te kao papagaj ponavljati stvari na svim komentarima.Svakom loncu poklopac.Malo prouci tvar pa raspravljaj.Nemoj na SK pratiti formulu kod one dvije neznalice.Poslije svake trke imas na pravim programima jos 2h formule razgovore sa sefovima timova vozacima i expertima.Onda na programu Formule1 imas ponedeljkom utorkom analizu trke i svi desavanja od neutralnih ljudi.Malo pogledaj pa se javi.Svako dobro nemam vise volje da bilo sta i kada raspravljam sa ljudima koji apsolutno 0% imaju stvarnog znanja o Formuli1.
montana22
Vozio kart redovno i misli ekspert za formulu 1. Ti i Palmer hehehe
montana22
Je li i ovo na klasu izvukao crymilton, Magnusen ga ismijava sa Hasom. Hehe
montana22
Je li i za trku setup kriv ili je crymilton na klasu izvukao kme kme. Sreca odustase inace ni boda ne bi uzeo a sad se tjesi da je dobar vozac. #prosjekprosjecni
celikze
Cuj sramota vi ste sramota od portala i novinara.
Salence
Dovoljno je vidjeti ko potpisuje članak.Možda da pregleda zadnjih recimo...deset sezona....pa stavi prst na čelo,pa razmisli...ko zna,možda ne bi govorio o sramoti.Eto,deset sezona,pa na deset prstiju,jednostavna matematika a i pregledno je,i nije previše matematike.Samo do deset.Prestrašno,neki dan govorim kako se ne smije pisati navijački,ako se već piše.Prenesi vjest,to je ok,ali ako nisi kompetentan za stručan članak ne objašnjavaj,živ bio,prenesi vjest,i ostani na tome.Isto vrijedi i za članke o Interu i Juventusu,kao da navijačke horde vode portal.Klinac od novinarstva(((dvojica naportalu pišu sasvim ok i ugodno su društvo za jutarnju kafu)))
celikze
Evo objasnio sam ovom gore sta je bila greska a oni kao novinari komentatori ili sta li vec veze sa vezom nemaju o materiji a pisu.Sutra Hamilton starta iz boxa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.