Hamilton pokazao svoje isklesano tijelo, a onda mu komentar ostavio Ronaldo: "Nisi kao ja..."

Pohvale za vozača Mercedesa

Hamilton pokazao svoje isklesano tijelo, a onda mu komentar ostavio Ronaldo: "Nisi kao ja..."

E. Čaušević

Aktuelni prvak svijeta u Formulu 1, Lewis Hamilton, oduševio je fanove danas svojom objavom na Instagramu.

Hamilton je tokom pauze kada je počela pandemija koronavirusa prije godinu dana iskoristio priliku da radi na svom fizičkom izgledu i to je nastavio i nakon što je sezona nastavljena.

Britanski vozač je prošlog ljeta oduševio svoje fanove jer je pokazao da se vrijeme u teretani isplatilo, ali je jasno poručio da još uvijek nije ispunio svoj cilj.

Hamilton želi potpuno isklesano tijelo i sudeći po videu i fotografijama koje je objavio jutros čini se da je na jako dobrom putu.

On je na Instagramu pokazao u kakvoj je trenutno fizičkoj formi i da još uvijek vrijedno radi u teretani. Fanovi su oduševljeni rezultatima, a u komentarima se čak oglasio i Cristiano Ronaldo.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CN2RFyBM1uL/[/instagram]

Portugalac je odlučio da pohvali Hamiltona zbog izgleda, ali mu je jasno poručio da je još uvijek daleko od njega.

"Brate, nisi kao ja, ali izgledaš jako dobro", poručio je Ronaldo u komentarima, a ubrzo je stigao i odgovor Hamiltona koji je napisao: "Haha, radim na tome brate".

Image

Hamilton je za svoju objavu dobio skoro milion lajkova, te je poručio da je ponosan na sebe jer je uvijek bio mršavi dečko, ali danas je to potpuno suprotno.

Top Komentari

sanin8
DERPE....
4 1
amer_sa90
Ahahhahaha cuj isklesan hamilton
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi