6

Komentari (6)

Mirsad1705
Hamilton je definitivno najbolji vozač Formule 1 svih vremena. Njegovi počeci u Mc Larenu i kasnije prelazak u Mercedes, pokazali su ne samo da je najbolji, već i da je najpošteniji. Svi znamo šta je i kakve su sve petljavine i prljave igre igrali u Ferariju samo da bi ostali na vrhu. Hamilton i Mercedes su pokazali i dokazali da u poštenoj borbi i fer pleju nemaju premca!
douglasssy
Ovaj covjek je konstantno pod nekim pritiskom javnosti, da ne posjeduje taj DNK pobjednika, znalca i vozaca za historiju, ali danas pokazao da je za klasu iznad ostalih. Zaboravite na Mercedes, zaboravite na gume, na 1 stajanje, ovaj covjek je jednostavno najbolji vozac svih vremena i statistika govori svoje.
vedin
Sve ok, navijam za Hamiltona, ali najbolji svih vremena je Senna.
douglasssy
Posteno, ti svoje misljenje imas.
DamirS
Između utrke u Japanu 2014. i Njemačke 2018. bilo je 9 utrka sa kišom i svih 9 dobio Hamilton.
realno_govoreci
Kao što i sam naslov kaže. Čovjek je dimenzija više! Jednostavno GOAT i sada zvanično!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.