4

Komentari (4)

C.Banks
Uvijek su se puštali oni koji zaostaju cijeli krug da se vrate u isti krug. Masi je zakasnio trebao ih je odmah nakon dva tri kruga pustiti. Ali ga iz mercedesa pritiskali i onda čovjek prelomio u predzadnjem krugu i pustio ih
DamirS
Niko iz Mercedesa nije pravio pritisak u toj situaciji, nego su šutili i nadali se da če se utrka završiti iza SC. Ali su iz Red Bulla pravili pritisak da se utrka pusti a onda je Masi podlegao pritisku i prekrišio 2 fundamentalna pravila: kao prvo puštaju se svi vozači da se vrate u jedan krug a ne samo vozači koji "smetaju" između dvojice vozača. A kao drugo, kada se svi ti vozači puste da se vrate u krug, SC ulazi u boks na kraju narednog kruga a ne odmah nakon što ih je pustio. A Mercedes je pravio pritisak tek kada su saznali šta će Masi uraditi. Ja ne kažem da je Max nezasluženo prvak, ali u zadnjoj utrci je profitirao od očiglednih kršenja pravila na Lewisovu štetu.
celikze
Djaba pricas.Biti slijep pored vlastitih ociju je vrlo zahebano.
Blibra
@DamirS **** majku na kakve ti dezinformacije dobi pluseve
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.