6

Komentari (6)

user1639705257
Max je moj favorit ali.. za mojih 56 godina još NIKAD nisam vidio niti doživio ovakav HAOS i proglašenje svjetskog prvaka još u DIREKTNOM prijenosu na TV-u. SRAMOTA
Ecosport
Postoji li ijedna sudijska odluka u zadnje dvije sezone koja nije išla na ruku Red Bullu i njihovim vozačima? Ne postoji. Unbelievable.
Sve_na_bordo
tako mislis jer sigurno gotivis Mercedes koji je takodjer bio povlastena ekipa, te Ferrari je imao isto svoje sudiske godine.
Hexex
Ovaj momak je vratio Formulu 1 u relevantnost u zadnjih 3 4 godine, sama cinjenica da na nasem prostoru toliko ljudi prica o F1, vidi se koliko je vratio sport oko svijeta
Ecosport
Vratile su je sudije koje su potkupljene od red bulla. Najbolji primjer je zadnja trka prošle sezone i odluka Massija. Sama FIA priznala da je pogriješio, ali eto kao sad oni ne mogu ništa. Fuj.
Krosteutegurovic
Bravo za ss.ba na ovako brzom izvještaju poslije utrke
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti