14

Komentari (14)

Salence
Sezona neregularna,zadnjih nekoliko trka ne na granici,nego neregularno.Zadnja trka...Komedija!FIA će s ovim svim prerpjeti ogroman pad ugleda,nije moguće da ista pravila ne vrijede za sve ekipe,sve vozače i sva događanja za vrijeme trke.Od sudskih odluka koje su donesene i onih koje nisu da ovisi kome titula?To je drastičan pad ugleda kompletne F1,i siguran sam da će se ovo još dugo vući po sudovima.Zadnji krug Max prolazi Lewisa,ovaj ga stiže na sljedećem pravcu i prilazi ,Max tri puta mjenja stranu staze s lijeva na desno.Preko čitave piste....nikom ništa.Hamilton u prvom krugu produži krivinu i ostane prvi...nikom ništa.To su neviđene scene u istoriji,to nijednu dodirnu tačku s pravilima nema.Max po ko zna koji put u svakoj prilici ide ravno na kontakt,Hamilton mu ostavlja unutarnju stranu krivine u zadnjem krugu.Bilo je nategnutih prvenstava.Ovo sad.....obična sprdačina!Napeto je bilo,to da,ali sa toliko propusta od FIA-e da prvenstvo prijeti da bude poništeno.Sačekat ćemo neko vrijeme da vidimo koje dobro će biti od sveg ovog.Pljuc i fuj i kaka
Sanagoal
Djelimicno si u pravu ali bilo je i prije ovakvih borbi (na granici) šumi i sena , šumi i hill a da negovorim o prostu i nidzelu! Prvo mjesto se uvijek svim mogućim instrumentima brani a pogotovo šampionat.
Salence
@Sanagoal Svim sredstvima,da.Sa svim onim što je na pragu tolerancije,i spada u dozvoljeno po pravilima.Dobar ti je primjer..,Šumi i Senna,Šumi i Hill,Šumi i Hakinnen.Schumacher ja imao sličan pristup po shvatanju sprtskog nadmetanja kao i Verstapen.Nije se osvrtao previše na "sportsko"i "dozvoljeno"i redovno je dovodio druge u izravnu opasnost.Jeli bio dobar vozač?Bio je izvrstan vozač!I karakterno đubre isto tako.Za vrijeme Schumachera je on bio jedino đubre na stazi,i isto vrijedi za Maxa.Kvalitativno...izvrsni vozači,borci,agresivci...sve to paše.Samo što beskrupuluzni bahtnaici.I to ne mora biti ni dobro ni loše,to je jednostavno tako.Neko to voli,neko voli drugačije.Mene ljuti samo kad tu neko pijano navijački i bez grama mozga počne pisati po portalu kako je pošteno,kako neko zna,kako neko ne zna....gluposti do neba.Za kraj...ako vozač ne da 110% za ekipu....treba mjenjati posao.I to Max radi super.I Lewis isto.I mora se braniti svim dozvoljenim sredstvima,potpuno se slažem.Lijepi pozdrav drug,svako dobro
izvoristine
Nekakva su malo cudna pravila. Verstappen je zahvaljujuci Latifagi postao sampion. I ne vidim da je nesto protiv pravila uradio. Mislim da bi bilo pravilno da vozaci nakon zastoja zadrze poziciju a i prednost u sekundama ili minutama koju imaju. Vozac Mercedesa je bio ostvario nedostiznu prednost i onda zbog Latifagine zafrkancije mora da izgubi prednost a onda i prvu poziciju. Mislim da to pravilo nije u redu.
kurjak
@izvoristine Sve si tačno rekao.Jedino šta su u Mercedesu trebali da urade da se Botas odmah iza ovog zabije u zid i da SC ostane do kraja na stazi.
E.Car
Kontroverzna je bila odluka da bolidi ne smiju da se poredaju po poretku kako je to uvijek pravilo. Kasnije su shvatili grešku i promjenili je. Mercedes je pogriješio što su previše vjerovali u sebe. To im se obilo o glavu.
Thierry.Henry
Dzanan Musa ubacio 26 poena ,3 asist i 6 skokova u pobjedi Breogana
Sanagoal
Hamilton je bio siguran pobjednik ali njegov tim je napravio gresku jer nije promjenio gume u finišu trke i sad se žale. Kakv zadnji krug Maxa, za 10!
kurjak
@Sanagoal Da se oduži Latifiju, Verstapen bi mu trebao barem popušiti
E.Car
Dok je sigurnosno vozilo tu ne možeš ići ni naprijed ni nazad osim ako si glup i zabijes se u zid.
K79
napravili su gresku kada je prvi puta na stazu izašao virtuelni safety verstapen je tada otišao zadnji put da promjeni gume a Hamilton nije iako je Hamilton putem radia pitao tim dali su sigurni da ne treba mjenjati i on gume ? oni su mu rekli da samo opušteno nastavi voziti što se u konačnici pokazalo pogrešno jer je verstapen upravo radi bolji guma uspio preteći Hamiltona naravno i zbog novog izlaska safteya
celikze
Nije istina pricas bas gluposti.Apsolutno nije bitno da nas BiH predstavnik Safet bude kolovodza ako ides gume mjenjati gdje se vratis to ti je mjesto.Toliko o nasem Saji Safetu.
celikze
Bas tako poslije nije mogao jer se tacno upalilo SC kada je prosao box i vise nije bilo moguce.Da je mjenjao izgubio bih poziciju.Ovo sto je napravio Masi stvarno je smijesno 5 auta moze da se vrati u isti krug ostali ne bas smijesno.A sta je najveci problem oni nisu ni stigli da se vrate u isti krug a on je pustio da trka krene.Pa sam Vetel kaze da ovo nikada nije dozivio.Masi je katastrofa za F1
MaDaj
hahahha Komedija ...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.