Video Michaela Schumachera i sina za sva vremena
Foto - Screenshot

Tako je sve počelo

Video Michaela Schumachera i sina za sva vremena

M. Šljivak

Mick Schumacher nastavit će porodičnu tradiciju u Formuli 1.

Nakon oca Michaela, sedmostrukog prvaka svijeta i jednog od najboljih vozača svih vremena, te strica Ralfa, Mick je treći iz porodice koji se naći u F1.

On je danas potpisao ugovor sa HaasF1 timom, te ćemo ovog 21-godišnjaka od proljeća gledati među 'velikim momcima'

Činjenica da dolazi u Formulu 1 privukla je veliku pažnju, a zvanični nalog F1 je objavio video jednogodišnjeg Micka sa Michaelom koji je zaista potresan.

Legendarni vozač uči sina kako rukovati volanom i nije nikakvo čudo što se rodila ljubav prema brzini kod Micka.

O Michaelovom zdravstvenom stanju informacije su veoma šture, ali se zna da se već godinama vodi bitka za njegov život nakon što je teško stradao na skijanju u Francuskoj prije sedam godina.

Top Komentari

Maestro
Nostalgija za najvećim vozače svih vremena
4 1
Bajernovac
koja je radost mi bila nedjelja i formula 1 ne mogu vam napisati rijecima ,,,Schumaher je bio ljudina klasa sportista ,,,kakav sportista to se rijetko radja,,,ziv bio 100 godina,,,a sin ce njegovim stopama ,sampionskim,,,
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi