"Michael Schumacher i ja zajedno gledamo TV!"

Bivši šef Ferrarija Jean Todt otkrio

"Michael Schumacher i ja zajedno gledamo TV!"

E. Škorić

Javnost i dalje ne zna puno o Michaelu Schumacheru, legendarnom vozaču Formule 1 koji je imao tešku nesreću 2013. godine.

Jedan od rijetkih koji može doći do Schumachera je njegov bivši blizak saradnik Jean Taodt. Aktuelni predsjednik FIA-e bio je šef Ferrarija u prošlosti, dok je Schumacher vladao ovim sportom, a sada je u jednom intervjuu otkrio malo informacija o zdravstvenom stanju legendarnog vozača.

"Redovno posjećujem Schumachera. Zajedno gledamo TV. Njegova borba se nastavlja, zajedno s članovima njegove porodice i doktora", rekao je, između ostalog, Francuz.

Podsjetimo da je Schumacher 29. decembra 2013. godine imao tešku nesreću u francuskim Alpama u mjestu Meribel kada je tokom skijanja pao i udario glavom.

Top Komentari

Maestro
Prijasnje trke kad su gume bile narezane i kad se gorivo disipalo sa mnogo taktike i vozačkih umijeća su daleko bile uzbudljivije i zanimljivije i daleko veća je konkurencija bila velikan je vladao... ne omalovažavam ni jednog vozača ali sad ima dosta više pomagala u bolidima gdje se unaprijed sve zna trke su dosadnije i nezanimljive... Najveći vozač svih vremena je Schumi
5 4
Hakkinen
Šumi KING !!!
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi