Mladoženja nije bio sretan zbog reakcije: Mlada usred vjenčanja saznala za pobjedu Hamiltona

Proslavila pobjedu Britanca

Mladoženja nije bio sretan zbog reakcije: Mlada usred vjenčanja saznala za pobjedu Hamiltona

E. Čaušević

Lewis Hamilton u nedjelju je pobijedio u utrci za Veliku nagradu Brazila.

Hamilton je imao nevjerovatan vikend u Brazilu jer je i pored svih kazni koje je dobio na kraju uspio da pobijedi u ovoj utrci i ostane u borbi za titulu prvaka.

Britanac je uspio u finišu utrke da prestigne najvećeg rivala Maxa Verstappena i na kraju dođe do pobjede.

Ono što je za njega najvažnije jeste da je itekako zadržao šanse za odbranu titule do kraja sezone.

No, još jedna sjajna priča stiže nam iz Brazila s jednog vjenčanja. Naime, tokom same ceremonije došla je vijest da je Hamilton pobijedio, a mlada nije mogla sakriti svoje oduševljenje zbog toga.

Njenom izabraniku očito nije bilo baš svejedno što je usred ceremonije tako reagovala, a na kraju ovaj video je postao hit na društvenim mrežama, te ga je objavila na Twitteru i ekipa Mercedesa.

Promo

Top Komentari

Bosanac_sam
To trebao imat neko vrijeme i cao, ta bi odma skocila na slavan gutac
1 0
celikze
Kraljica
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi