16

Komentari (16)

amex
Ne pratim ovu formulu, al izgleda da je ovaj hamilton baba svima?
Malmi_Suomi
BRITANSKA GOFNA!!! To je sve što imam da napišem a navijam za svog FINCA ali ovo je BRITANSKA SRAMOTA!!!
foux87
Koliko je pogan ovaj pacov od britanca, ovaj njemac u boxu fuj Allaha mi
E.Car
Novinaru što ne napišeš da je Hamilton supacki usporio kod safetycara da bi se gume ohladile Verstapenu dok je čekao ostatak kolone da se poreda.
Thierry.Henry
Jeste,ali nista zabranjeno ..iskustvo...

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Mackintosh
@E.Car Halo ba psihopato, hoces se zaustavit sa prijavama? Lijeci su ludace u Jagomiru! 300 prijava za 3 sata - nisi citav papcino.
E.Car
@Mackintosh prvo ću ti objasniti šta znači papak!!! Kada na asfalt u urbanoj sredini stane jedan homosapiens sa rukama ispod koljena i hoda (poskakuje) kao ovan, gradski mangupi ga prozvase papak (ne ovan zbog poštovanja prema toj životinji) po dijelu noge ovna koji odskače od asfalta. To si ti zaostali homosapiens koji je prvo dobio internet pa se sad edukuješ. Drugo ja ti ne mogu složiti tolike prijave, jedan komentar jedna prijava od jednog korisnika, edukuk se papak. Čitav portal te prijavljuje.

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Mackintosh
@E.Car Ja ba 400 profila me prijavilo za 3 sata, to da povjerujem?! Je*em li ti pleme lazljivo!
E.Car
@Mackintosh halo papak idi valjaj balvane pusti se ovog sporta nije to za tebe, sramotiš se, pa vidiš sta ostali misle o tebi. Medvjed u šumi ima bolje ponašanje od tebe.
E.Car
@Thierry.Henry nije zabranjeno imati razmak od 10 bolida a Max kad je došao na star Hamilton nije uopšte bio na startnim pozicijama koje su duže od 10 bolida. To nije iskustvo, to se zove popuštanje prema mercedesu.
Thierry.Henry
Sta je sve Verstppen radio,to je 0...Pa FIA zove i kaze mi vama nudim a ovi ce razmisliti..sta je to...pa koliko je krugova se vozilo pod crvenom zastavom sve u korist Maxa...pa ga treba propustit ,naravno se maknuti, ne on samo zakoci,opasna voznja itd ..opcenito ali pogotovo u ovoj utrci Max ide bez imalo opreza..udes,sudar ..ide sa tim..prvi sam ,imam bodovnu prednost,nek letimo obojica..Hamilton je 100 bolji vozac,to je bez dileme..mis. opet svak ima svoj ukus,o tome se ne raspravlja ali onako cisto..
E.Car
@Thierry.Henry pogledaj razgovor iz bolida gdje mu pušta da ga prođe ali ovaj tokmak ne konta ili čak mislim da je išao na to da mu ošteti gumu sa svojim krilcima. A da je Hamilton bolji vozač ne bi mu trebao ovakav cirkus sa onakvim bolidom nego bi ih sve pojeo i za čitav krug obilazio. Dovoljno ti govori da je po****** Russel bio bolji od Botasa u svojoj prvoj utrci sa tim bolidom. Kada bude šampion sa Haas ili AlphaTauri bolidom onda ću mu reći da je najbolji a ovako može da sanja Šumahera.
Mackintosh
@E.Car Tokmak te napravio, bolje da te u wc-solju istreso
E.Car
@Mackintosh ako postoji korisnik na ovom portalu da je više glup, zatucan, ortodoksni retard....to si ti!!!! Pokupio si sve medalje papanluk, neobrazovani balvan da bi ti pozavidio i pračovjeka sa macolom u jednoj ruci dok tuca kamen. Tako te nekako i ja doživljavam samo što ti još imaš i mobitel u drugoj sa konekcijom na internet nažalost. Diskonektuj se sa interneta sa sačuvaj ovu planetu svojih bolesnih komentara ili se javi dobrom doktoru mada sumnjam da je za tebe kasno za bilo kakvu mancipaciju. Nek ti je dragi Bog na pomoći a meni se skloni sa očiju

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Mackintosh
@E.Car Sta ti je "mancipacija", jel se to jede? Emancipacija seljacino zatucana!
E.Car
@Mackintosh vjerovatno "u" vas "od" Travnika postoji samo emancipacija (obrnuto od mancipacija)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.