Potresna priča o Schumacheru: Još uvijek je u kolicima, ali osjeća sve i često plače
Teško je "iskopati" prave informacije o zdravstvenom stanju legende Formule 1

"Rođak" otkrio detalje o stanju legende

Potresna priča o Schumacheru: Još uvijek je u kolicima, ali osjeća sve i često plače

M. Šljivak

Legendarni vozač Formule 1 Michael Schumacher (49) doživio je tešku nesreću na skijanju u Francuskoj 2013. godine.

Nijemac je u nesreći zadobio teške povrede glave i nekoliko mjeseci je proveo u komi, a pravih informacija o njegovom zdravstvenom stanju je jako malo.

Samo rijetki odabrani prijatelji, te članovi porodice imaju mogućnost da posjete Michaela, a najnovija informacija koja je stigla od člana bliske porodice zaista je potresna.

U razgovoru sa pariški magazin "Paris Match" jedan od članova porodice Schumacher je otkrio trenutno stanje u kojem se legendarni vozač nalazi.

Navodno, on se osjeća dobro, ali i dalje je u kolicima. Ipak, svjestan je i veoma emotivan i često plače.

"Kada ga u kolicima dovedu do prozora i kada ugleda predivnu prirodnu panoramu koja ga okružuje, Michael često plače", istakao je anonimni rođak porodice Schumacher.

Michael sa ostatkom porodice trenutno živi u Švicarskoj u gradu Glandu koji gleda na Ženevsko jezero i usprkos najavama o preseljenju na Mallorcu, to se na kraju neće desiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi