Pozitivan na korona virus: Flavio Briatore primljen u bolnicu

Pozitivan na korona virus: Flavio Briatore primljen u bolnicu

A. Beganović

Nekadašnji šef franuske ekipe u Formuli 1, Renaulta, i suvlasnik engleskog fudbalskog kluba Queens Park Rangersa, Flavio Briatore, nalazi se u teškom stanju nakon što je otkriveno da je pozitivan na korona virus.

Briatore je primljen u milansku bolnicu i kako pištu talijanski i španski mediji, u teškom je zdrvavstvenom stanju.

Flavio se vjerovatno zarazio u svom noćnom klubu na Sardiniji čiji veliki broj posjetilaca, kao i zaposlenika, je zaražen korona virusom.

Upravo zbog ovoga se nekadašnji 70-godišnji šef Renaulta našao na udaru medija ali i vlasti koje su zatražile zatvaranje njegovog kluba zbog nepoštivanja epidemioloških mjera.

Zanimljivo je i da je Briatore 15. avgusta prisustvovao fudbalskoj utakmici u hotelu Cala di Volpe gdje je boravio i Siniša Mihajlović koji je nedavno pozitivno testiran na korona virus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi