Red Bull predstavio bolid za novu sezonu i totalno zbunio javnost, ali i svog vozača

Mislili su da je greška

Red Bull predstavio bolid za novu sezonu i totalno zbunio javnost, ali i svog vozača

E. Čaušević

Timovi u Formuli 1 punom parom se spremaju za početak nove sezone.

Nova sezona Formule 1 počinje za mjesec dana utrkom za Veliku nagradu Australije. Nekoliko timova već je predstavilo nove bolide, a danas je to uradio i Red Bull.

Nakon Mercedesa i Ferrarija i Red Bull je predstavio izgled novog bolida i zbunio je svoje fanove. Naime, bolid Red Bulla izgleda skoro identično kao onaj iz prošle sezone.

U timu su napravili jedino nekoliko promjena koje se na prvi pogled ne vide. No, u prezentaciji su objasnili u detalj koje promjene su napravljene mada bolid izgleda skoro identično što je prokomentarisao i vozač ovog tima Alex Albon.

Image

Fanovi su mislili da je došlo do neke greške u objavljivanju fotografija, ali iz Red Bulla su potvrdili da je to novi bolid, te da nisu mnogo mijenjali na njemu što se tiče vanjskog izgleda.

Top Komentari

donielle
Zar nije jednostavnije napisati članak o dobroj za****nciji ekipe Red Bulla, njihovog vozača i generalno ljudi po internetu, nego napisati ovako besmislen i nepotreban članak koji postavlja dvije moguće opcije, da autor nema nikakav apsolutno detektor sarkazma i generalno za****ncije, ili je najjeftiniji mogući clickbait da bi se upecali imbecili sa IQ ispod 40 ili ono, djeca do 12 godina? Smiješno.
5 3
hanson
Mercedes svoj bolid predstavlja 14.02. Bolidiiiii jedni neinformisani
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi