Schumacherov bivši menadžer tvrdi da njegova supruga Corinna skriva pravu istinu

Schumacherov bivši menadžer tvrdi da njegova supruga Corinna skriva pravu istinu

E. Škorić

Bivši menadžer Michaela Schumachera, Willi Weber, iznenadio je sve tvrdnjom da supruga legendarnog vozača Formule 1 skriva istinu gotovo šest godina od nesreće.

Sedmostruki svjetski prvak pretrpio je skoro fatalnu povredu mozga 2013. godine tokom pada za vrijeme skijanja.

Willi Weber tvrdi da Michaelova supruga Corrina pokušava da ga spriječi da pogleda svog prijatelja jer se boji da će istina biti otkrivena.

"Znam da je Schumacher loše, ali nažalost ne znam kakav napredak postiže. Nažalost, Corinna me spriječila da ga vidim. Vjerojatno se boji da ću vidjeti šta se događa i objaviti istinu. U potpunosti vjerujem u Michaelovo ozdravljenje jer znam da je on borac. Ako postoji mogućnost da se spasi, ovo možda nije kraj. Molim za njega i uvjeren sam da ćemo ga ponovo vidjeti", rekao je Weber.

Schumacher je tri mjeseca proveo u komi, a čini se da se njegovo stanje sada stabiliziralo, a u januaru ove godine helikopterom je za 50. rođendan doletio u njihov dom na Mallorci.

Mada, teško je saznati prave i istinite informacije, iako se nedavno pojavila vijest da je prebačen u Pariz na tajno liječenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi